Toate articolele » Februarie 2011 » Bine aţi venit pe blogul nostru!

Bine aţi venit pe blogul nostru!

Share/Bookmark

Acest site îşi propune să promoveze o zonă cu peisaje frumoase care este mai putin cunoscută ca şi zonă turisrică de interes larg. Cu acest site nu dorim o simplă prezentare a zonei Siriu, ci dorim să o prezentăm prin intermediul celor care trăiesc sau au vizitat Siriul.
De ce bog? Pentru că părerea voastră despre ce aţi văzut sau aţi făcut sau aţi dori să vedeţi sau să faceţi în timpul şederii sau trecerii prin Siriu, contează mai mult decât o simplă prezentare cu date seci.
Blogul nostru depăşeşte limitele impuse de definiţia lui, şi anume că păstrează un conţinut de articole periodice sau şi cu actualizare neîntreruptă, ce au de obicei un caracter personal, dar aportul de articole este adus de către oricine are plăcerea să o facă. Blogul este construit pentru  a vă exprima părerile şi impresiile avute în timpul sau după călătoriile sau vacanţele petrecute în zona Siriului.
Vă aşteptăm cu drag să contribuiţi şi voi la crearea unei imagini cât mai apropiată de realitate a Siriului şi a zonei ce îl înconjoară.

Autor: administrator   15-FEBRUARIE-2011 19:27


Citește mai multe despre: venit, blogul, nostru, acest, propune, promoveze, peisaje, frumoase, putin, cunoscuta,
 
 
Comentarii(0)
Comentarii
Nici un comentariu prezent! Fi primul care dă un comentariu!
Trimite un comentariu sau un sfat util!

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat, bazat pe experientele dvs.

Numele:
* obligatoriu
E-mai:
* obligatoriu, nu se face public
Site:
Comentariu

* Întreaga responsabilitate de orice natură asupra comentariilor revine autorilor. Mesajele sunt moderate şi vor apărea în site numai după ce vor fi verificate. Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje cu conţinut nerelevant, vulgare, şovine sau rasiste, agramate, atac la alte comentarii, reclamă mascată sau referiri la alte locaţii, mesaje personale. Dacă mesajele totuşi conţin informaţii relevante vor fi editate eliminând porţiunile în contradicţie cu regula anterioară.

 

Asociaţia ASURA

Subiecte noi pe forum

[Citește mai mult]

Ne găsiţi şi pe Facebook

Recomăndari

Meteo

Parteneri

Genius Travel
Show Murderer
360tour.ro
Andra's Weblog
toateBlogurile.ro

[Vezi mai mulţi]