Toate articolele » Aprilie 2014 » Natura te dezvoltă! - Un proiect de VOTAT pentru SIRIU!

Natura te dezvoltă! - Un proiect de VOTAT pentru SIRIU!

Share/Bookmark

Natura te dezvoltă!"Natura te dezvoltă!" este un proiect lansat de Primăria Siriu împreună cu Asociația ASURA și are ca scop amenajarea un spațiu de informare și promovare,într-o manieră inovativă,sub forma unui parc,care să prezinte istoricul zonei și ilustrarea principalelor atracţii turistice. O activitate conexă acestuia este desfăşurarea unei acţiuni de cologizare,deşeurile colectate fiind folosite în amenajarea “InfoParcului”. În cadrul parcului va fi amplasat un punct de informare “Ştiai că..?”, care să ajute turiştii să identifice cu uşurinţă oportuniţăţile turistice din zonă şi alte informaţii utile. Totodată,prin acest punct de informare vor fi diseminate şi prezentate materialele informative ce rezultă în cadrul proiectului.O altă activitate este lansarea unui concurs de fotografie cu tema “Siriu,oază de relaxare!” fiind premiate cele mai frumoase 3 fotografii.Toate fotografiile vor fi folosite la elaborarea materialelor informative,dar mai mult decât atât,va fi realizat un album pus la dispoziţia publicului prin punctul de informare.

Obiectivele proiectului propus sunt:

1. Informarea comunității despre potențialul turistic și cultural al zonei
2. Realizarea unui sistem eficient de promovare prin punerea în valoare a obiectivelor turistice şi a elementelor cultural-istorice
3. Încurajarea activităților turistice și culturale (pe termen mediu și lung).

Pentru ca acest proiect să fie implementat acesta trebuie să câstige concursul de proiecte la care participă pe Țara lui Andrei.

Pentru a vizualiza și vota proiectul accesați linkul:
http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-natura-te-dezvolta-id-1196-cmsid-65

Pentru a vota trebuie să parcurgeți următorii pași:
1) Accesați linkul:www.taraluiandrei.ro
2) În partea dreapta-jos accesați butonul Log in / Cont nou
3) Completați formularul cu datele dumneavoastră și apăsați Crează cont(Introduceți cu atenție adresa de email si numărul dumneavoastră de telefon!!!)
4) Accesați adresa dumneavoastră de email (utilizată la pasul anterior) și deschideți linkul primit de la echipa TLA (verificați și în Spam sau Junk, în cazul în care nu regăsiți în Inbox emailul de la TLA)
5) Veți primi un SMS cu un cod de activare a contului pe care îl introduceți pe pagina ce s-a deschis când ați accesat linkul de la pasul 5 și apăsați tasta Enter sau dați clik pe butonul de confirmare (astfel contul a fost activat)
6) Vă logați accesând butonul Log in cu emailul si parola domneavoastră(în cazul în care nu sunteți deja logat)
7) Apăsați butonul: Votează din cadrul paginii: www.taraluiandrei.ro
8) Se deschide o fereastră cu 3 câmpuri: Județ, Categorie și o casuță goală. Bifați județul: BUZĂU, Categoria: Dezvoltare comunitară, iar în căsuța goală scrieți: Natura te dezvoltă!
9) Dați click pe proiectul ”Natura te Dezvoltă!”și votați apăsând butonul albastru din dreapta-sus Votează și tu!

Autor: Cosmin   25-APRILIE-2014 11:19
Citește mai multe despre: natura, dezvolta, proiect, votat, pentru, siriu, natura, lansat, primaria, mpreuna,
 
 
Comentarii(0)
Comentarii
Nici un comentariu prezent! Fi primul care dă un comentariu!
Trimite un comentariu sau un sfat util!

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat, bazat pe experientele dvs.

Numele:
* obligatoriu
E-mai:
* obligatoriu, nu se face public
Site:
Comentariu

* Întreaga responsabilitate de orice natură asupra comentariilor revine autorilor. Mesajele sunt moderate şi vor apărea în site numai după ce vor fi verificate. Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje cu conţinut nerelevant, vulgare, şovine sau rasiste, agramate, atac la alte comentarii, reclamă mascată sau referiri la alte locaţii, mesaje personale. Dacă mesajele totuşi conţin informaţii relevante vor fi editate eliminând porţiunile în contradicţie cu regula anterioară.

 

Asociaţia ASURA

Subiecte noi pe forum

[Citește mai mult]

Ne găsiţi şi pe Facebook

Recomăndari

Meteo

Parteneri

Genius Travel
Show Murderer
360tour.ro
Andra's Weblog
toateBlogurile.ro

[Vezi mai mulţi]