Toate articolele » Iunie 2012 » O baie racoritoare de vara in Lacul Siriu

O baie racoritoare de vara in Lacul Siriu

Share/Bookmark

Pe sfarsit de zi , cand natura îi zâmbeste soarelui gata sa apuna, am hotarat cu cativa amici sa mergem pe Lacul Siriu deoarece el este cel care ne-a facut verile mai suportabile si pline de amintiri.

 

Ajuns acolo am fost surprins sa vad disparitia vaporasului, care dadea in fiecare an un plus de lumina lacului, fiind comparat deseori cu epava Costinestiului.

cu vaporas...

Dupa ce ne-am tras sufletele ( ca nu e bine sa faci baie infierbantat ),  am sarit cu totii in apa calda a lacului... baie pe care am asteptat-o de vara trecuta.

A fost o zi frumoasa si abia astept sa ma intorc cu forte proaspete si cu mai multi prieteni, chiar si cu un gratarel pe malul lacului.

 

Autor: linux   22-IUNIE-2012 13:21
Citește mai multe despre: racoritoare, lacul, siriu, sfarsit, natura, zambeste, soarelui, apuna, hotarat, cativa,
 
 
Comentarii(1)
Comentarii
Gigi a scris în 22-06-2012 16:38:

Abia asteptam weekendul! Astazi merg si eu cu niste prieteni la siriu. Decat la mare sau valea prahovei mai bine la lacul Siriu unde ai si apa superba dar ai si muntele care face caldura mult mai placuta decat in alte locuri!

Trimite un comentariu sau un sfat util!

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat, bazat pe experientele dvs.

Numele:
* obligatoriu
E-mai:
* obligatoriu, nu se face public
Site:
Comentariu

* Întreaga responsabilitate de orice natură asupra comentariilor revine autorilor. Mesajele sunt moderate şi vor apărea în site numai după ce vor fi verificate. Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje cu conţinut nerelevant, vulgare, şovine sau rasiste, agramate, atac la alte comentarii, reclamă mascată sau referiri la alte locaţii, mesaje personale. Dacă mesajele totuşi conţin informaţii relevante vor fi editate eliminând porţiunile în contradicţie cu regula anterioară.

 

Asociaţia ASURA

Subiecte noi pe forum

[Citește mai mult]

Ne găsiţi şi pe Facebook

Recomăndari

Meteo

Parteneri

Genius Travel
Show Murderer
360tour.ro
Andra's Weblog
toateBlogurile.ro

[Vezi mai mulţi]