Toate articolele » Septembrie 2011 » Plimbare de sfarsit de vara

Plimbare de sfarsit de vara

Share/Bookmark

Weekend-ul trecut dupa o saptamana petrecuta in aglomeratul Bucuresti am ajuns in sfarsit la Siriu, si cum era vremea frumoasa ca de sfarsit de vara am hotarat sa facem o plimbare pe la Baile Siriu.

Am mers cu masina pana sus la coada lacului am lasato parcata la intrarea pe drumul ce coboara spre bai si am pornito pe jos.

Pe marginea drumului se gasesc aluni dar spre nefericirea noastra ori erau adunate ori pur si simplu nu s-au facut (cum spunde legenda daca tuna si fulgera in ziua de Sf. Ilie nu se fac alunele si cam asa a fost). Am gasit pe ici pe colo cate o aluna ratacita pe care am savurato pe loc.

Omida pe frunza de alun

Ajunsi la bai pe malul raului Buzau unii dintre noi am decis sa intram cu picioarele in apa limpede a Buzaului spre ghinionul nostru un sarpe de apa si-a facut aparitia.

Sarpe de apa

Locul era impanzit de oameni iesiti la iarba verde cu corturile ori la casutele de deasupra bailor. Pescarii si ei isi incercau norocul la coada lacului.

 Varful Siriu

La intoarcere ne-am oprit pe marginea drumului sa adunam catina sa facem sirop dar la fel ca si alunele erau culese sau trecuse vremea lor. Am gasit totusi cateva crengi pline de bobite portocalii.

A fost o plimbare superba intr-o zi calduroasa inca de vara.

Baile Siriu

Autor: Vasile   03-SEPTEMBRIE-2011 16:02
 
 
Comentarii(4)
Comentarii
Andrei a scris în 08-09-2011 00:47:

este intr-adevar o zona superba, o data ce ajungi aici te indragostesti de peisaj si de calmul muntilor! mi-e foarte dor de Siriu, abia astept sa merg din nou la vara! ne vedem acolo!

Manea a scris în 04-09-2011 23:53:

e superb!! ramai mut privind ore in sir la unele peisaje!!! :|

Cosmin a scris în 04-09-2011 23:51:

da ai dreptate.... e totusi o zona salbatica, putin cunoscuta dar frumoasa...

Manea a scris în 04-09-2011 23:47:

Recomand tuturor zona Siriu!! Este net superioara unor zone similare ca si amplasare montana deoarece mana omului nu a patruns inca atat de puternic pentru a strica peisajele mirifice!!!

Trimite un comentariu sau un sfat util!

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat, bazat pe experientele dvs.

Numele:
* obligatoriu
E-mai:
* obligatoriu, nu se face public
Site:
Comentariu

* Întreaga responsabilitate de orice natură asupra comentariilor revine autorilor. Mesajele sunt moderate şi vor apărea în site numai după ce vor fi verificate. Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje cu conţinut nerelevant, vulgare, şovine sau rasiste, agramate, atac la alte comentarii, reclamă mascată sau referiri la alte locaţii, mesaje personale. Dacă mesajele totuşi conţin informaţii relevante vor fi editate eliminând porţiunile în contradicţie cu regula anterioară.

 

Asociaţia ASURA

Subiecte noi pe forum

[Citește mai mult]

Ne găsiţi şi pe Facebook

Recomăndari

Meteo

Parteneri

Genius Travel
Show Murderer
360tour.ro
Andra's Weblog
toateBlogurile.ro

[Vezi mai mulţi]