Asociaţia ASURA

Subiecte noi pe forum

[Citește mai mult]

Ne găsiţi şi pe Facebook

Meteo

Parteneri

Genius Travel
Show Murderer
360tour.ro
Andra's Weblog
toateBlogurile.ro

[Vezi mai mulţi]

Termeni şi condiţii

Înainte să navigaţi pe acest site trebuie să ştiţi că LoveItHere.ro este un proiect independent menit să promoveze Munţii Siriu şi Zona Siriului. Nu suntem firmă de turism!

I. Dispoziţii generale

Pentru a utiliza acest site trebuie să citiţi şi să acceptaţi toate regurile descrise mai jos şi să fiţi de acord cu ele. Navigarea în continuare pe acest site presupune că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile impuse de noi.

 1. Imaginile şi textele prezentate pe acest site (înafară de cele trimise şi publicate de către utilizatorii acestui site) la fel şi fişierele şi obiectele de construcţie sauprogramare ale acestui site sunt proprietatea  LoveItHere.ro , fiind aparăte de legea pentru protecţia drepturilor de autor, iar folosirea lor în alt scop decât cel informativ personal, fără obţinerea unui acord în prealabil de la deţinătorul de drept, se pedepseşte conform legilor în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă orice persoană şi/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.
 2. Imaginile şi textele publicate nu le considerăm că exprimă 100% realitatea sau veridicitatea informaţiei
 3. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părţilor implicate şi pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora
 4. Utilizatorul site-ului întelege şi acceptă faptul că la inscrierea sau transmiterea de imagini, informaţii ori texte către site, că este deţinatorul drepturilor de autor asupra acestora şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeste că nu deţine drepturile intelectuale asupra lor. În cazul în care se constată o incălcare privind drepturile de autor LoveItHere.ro va lua măsuri imediate pentru remedierea acestui aspect.
 5. LoveItHere.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând atăt conţinutul cât şi structura site-ului fără nici o notificare prealabilă
 6. LoveItHere.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresle dumneavoastră de email nici unui terţ/colaborator persoane fizice sau juridice şi nu face schimb de adrese de email obţinute prin intermediul acestui site.
 7. Este interzisă transmiterea câtre site a orice material ilegal, ameninţător, defăimator, obscen, pornografic sau orice material care violează legea sau lezeaza drepturile omului.

II. Termeni şi condiţii blog

Aici se stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi posta articole, fotografii şi comentarii pe blog-ul site-ul nostru.

Orice persoană care accesează acest conţinut va trebui să accepte termenii şi condiţiile prevăzute în continuare. Dacă nu acceptaţi în totalitate aceste condiţii vă rugăm să parasiţi blogul.

Postarea articolelor sau comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

 1. Utilizatorul site-ului întelege şi acceptă faptul că la transmiterea de imagini, informaţii ori texte ca articol pe blog, că este deţinatorul drepturilor de autor asupra acestora şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeste că nu deţine drepturile intelectuale asupra lor. În cazul în care se constată o incălcare privind drepturile de autor LoveItHere.ro va lua măsuri imediate pentru remedierea acestui aspect.
 2. În câmpul “Autor” se introduce numele dumneavoastră sau pseudonimul.
 3. Este interzis spam-ul.
 4. Este interzisă utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist în conţinutul sau titlul articolelor sau comentariilor. Injuriile de orice fel sau instigarea la violenţă nu sunt premise.
 5. Sunt permise numai comentariile în limba română. Comentariile ce conţin prescurtări abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisă, cu excepţia cazurilor în care pot apărea confuzii.
 6. Blogul nostru nu face politică şi nici reclamă în consecinţă articolele sau comentariile care contin referiri politice sau referiri la nume de companii/branduri vor fi moderate sau şterse.
 7. Ne rezervăm dreptul de a nu publica unele articole sau comentarii, fără să dăm explicaţii suplimentare.

III. Regulament postare comentarii

Aici se stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi posta articole, fotografii şi comentarii pe blog-ul site-ul nostru.

Orice persoană care accesează acest conţinut va trebui să accepte termenii şi condiţiile prevăzute în continuare. Dacă nu acceptaţi în totalitate aceste condiţii vă rugăm să parasiţi blogul.

Postarea articolelor sau comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

 1. Utilizatorul este deţinatorul drepturilor de autor asupra acestora şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeste că nu deţine drepturile intelectuale asupra lor. În cazul în care se constată o incălcare privind drepturile de autor LoveItHere.ro va lua măsuri imediate pentru remedierea acestui aspect.
 2. În câmpul “Nume” se introduce numele dumneavoastră sau pseudonimul.
 3. Introduceţi o adresă de mail validă. Adresa de e-mail rămâne confidenţială şi nu va fi dezvăluită nici unei terţe persoane şi nici nu va fi publicată pe site.
 4. Este interzis spam-ul.
 5. Este interzisă utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist în conţinutul sau titlul articolelor sau comentariilor. Injuriile de orice fel sau instigarea la violenţă nu sunt premise.
 6. Sunt permise numai comentariile în limba română. Comentariile ce conţin prescurtări abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisă, cu excepţia cazurilor în care pot apărea confuzii.
 7. Blogul nostru nu face politică şi nici reclamă în consecinţă comentariile care contin referiri politice sau referiri la nume de companii/branduri vor fi moderate sau şterse.
 8. Ne rezervăm dreptul de a nu publica unele comentarii, fără să dăm explicaţii suplimentare.
 9. Echipa LoveItHere.ro nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate. Comentariile exprimă punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale echipei LoveItHere.ro.

LoveItHere.ro îşi rezervă dreptul de a şterge saumodera orice articol sau comentariu şi de a interzice postarea articolelor sau comentariilor oricărui utilizator care nu se supune acestor condiţii, fără a da explicaţii ulterioare.